Home  Despre noi  Lucrari  Servicii  Noutati  Contact
 

Garantie

Certitudinea calitatii lucrarilor este data de experienta conducerii tehnice care a dus la finalizarea si predarea lor la termenele si in conditiile de calitate stabilite de beneficiari.

Exigentele beneficiarilor privind standardele de calitate si termenele de executie au fost si sunt foarte ridicate. Prin implementarea unui sistem de asigurare a calitatii, noi am raspuns cu succes acestor cerinte asa cum rezulta din scrisorile de recomandare primite, fiind constienti de faptul ca eficienta economica este importanta pentru clientul nostru.

  Despre noi
S.C. TUMACO IMPEX S.R.L. a fost constituita din dorinta de a realiza o entitate capabila ca in scurt timp sa poata asigura beneficiarilor servicii de calitate, raspunzand celor mai exigente solicitari in domeniul constructiilor. ....
>>citeste tot
  Servicii
Societatea noastra presteaza servicii cu utilaje de mica si mare mecanizare pentru toata gama de lucrari. In acelasi timp inchiriaza la cerere urmatoarele tipuri de utilaje: Excavator P802 ...
>>citeste tot
Reducere

Datorita faptului ca societatea noastra are incheiate contracte ferme cu principalele firme producatoare de materiale de constructii, clientii care apeleaza la serviciile firmei S.C. TUMACO IMPEX S.R.L. beneficiaza de aceleasi reduceri ca si noi.

Design by Tapir   
Jocuri online, forum, anunturi gratuite, revista presei, articole, director web