Home  Despre noi  Lucrari  Servicii  Noutati  Contact
 


Despre noi

S.C. TUMACO IMPEX S.R.L. a fost constituita din dorinta de a realiza o entitate capabila ca in scurt timp sa poata asigura beneficiarilor servicii de calitate, raspunzand celor mai exigente solicitari in domeniul constructiilor. Societatea are un numar mediu de 40 de salariati, dispune de personal autorizat si calificat care beneficiaza de facilitatile oferite de tehnica avansata de renume pe care societatea o are in dotare.

De la infiintare si pana in prezent, societatea a incheiat contracte cu diverse institutii de stat si particulare, pentru lucrari de constructii civile, edilitare, constructii de drumuri si pavaje decorative.
  Reducere
Datorita faptului ca societatea noastra are incheiate contracte ferme cu   principalele firme        producatoare de materiale de constructii, clientii care apeleaza la serviciile firmei S.C. TUMACO IMPEX S.R.L. ...
>>citeste tot
  Garantie
Certitudinea calitatii lucrarilor este data de experienta conducerii tehnice care a dus la finalizarea si predarea lor la termenele si in conditiile de calitate stabilite de beneficiari. Exigentele beneficiarilor privind standardele de ...
>>citeste tot
Folosirea materialelor traditionale in combinatie cu noile tehnologii, constituie unul dintre atuurile noastre. Beneficiile societatii au fost integral alocate dotarii cu utilaje, mijloace de transport auto si echipamente specifice activitatii de constructii. S.C. TUMACO IMPEX S.R.L. a executat lucrari la locuinte familiale, case de vacanta, lucrari industriale.

Design by Tapir   
Jocuri online, forum, anunturi gratuite, revista presei, articole, director web